Mindfulness Training, Coaching & Burnout Re-integratie

Deelnemers ervaringen

Deelnemers ervaringen van de Mindfulness training

Review van Pricilla Vorrink

Hoe heb je de training ervaren als je deze vergelijkt met je verwachtingen en redenen om de training te doen?

ik heb heel veel aan de training gehad, en dit heeft mij veel inzichten gegeven.
wat voor mij echt een eyeopener was dat het niet zo zeer het loslaten is maar de acceptatie van alles wat je doet en voelt, ik verwachten voor de cursus dat het moeilijk zo zijn om bepaalde situatie te kunnen loslaten maar door de cursus heb ik mogen ervaren dat het daar dus niet om gaat maar juist om het accepteren van de situatie zoals die op dat moment is, en heb dit al in veel situaties mogen toepassen juist dit gaf mij de ruimte en de rust.

Hoe heb je de begeleiding ervaren?

Sabine is een hele goede begeleider, vooral omdat ze gewoon leert mindfullness praktisch toe te passen, ze geeft duidelijk les en geeft de ruimte om iedereen zijn/haar ervaringen te laten delen.

Wat zou je tegen anderen willen zeggen die er over denken om de trainnig te doen?

Ik zou willen zeggen dat je dit jezelf moet gunnen: gewoon een training waarin je heel veel inzichten krijgt + twee uur lang even met jezelf zijn.

Deelnemers ervaringen van eerdere mindfulness trainingen

Sabine is levenswijze en betrokken (vak)vrouw die weet en uitstraalt wat Mindfulness inhoudt. Ze is helder in haar uitleg en geduldig, scherp en uitnodigend in haar begeleiding. Je kunt bij haar terecht om stapsgewijs te leren om mindful in het leven te staan. Ze helpt je bewust te worden van en geeft zinvolle feedback op ervaringen die je wilt delen rondom zowel je gedachten, gevoelens en fysieke ervaringen.

José Welten 46 jaar  Coach, adviseur, trainer

“Ik kwam naar de training met ondermeer een gevoel van miskenning door mijn omgeving en liep na afloop naar buiten met een vriendelijkere houding naar mezelf en minder behoefte aan erkenning van anderen.

Dankzij de training bij Sabine ben ik meer in balans. Waar ik voorheen samenviel met mijn dominante gedachten en gevoelens en die voor waar aannam heb ik nu meer keuzeruimte om met die gedachten en gevoelens om te gaan.”
Erik Rammeloo 39 Bankier

Sinds de mindfulness training is het nu mogelijk voor mij om de denkmachine/ piekermachine uit te zetten en veel meer te genieten van wat is.
Angela van Dongen | Reclame branche

Ik heb de training van Sabine als zeer inspirerend ervaren en door de wijze waarop zij deze heeft gegeven en haar persoonlijke coaching, was het voor mij ook vaak gelijk praktisch toepasbaar in mijn dagelijks leven.
Peter Hazenberg | CCO LaComunidad

‘In een korte tijd veel inzichten gekregen, die meteen toepasbaar waren. Praktische training in een warme veilige omgeving.’

‘De mindfulness training van Sabine is echt een cadeau voor jezelf. Ik vond het zeer prettig. Een fijne positieve groep, geen oordelen, luisterend en waarderend. Het was boven verwachting. Iedere dinsdagavond was een cadeau.‘

‘Ik vond de training heel waardevol en een absolute eye opener. Wat ik als doel/verwachting had gesteld is zeker uitgekomen. Ik had niet verwacht dat 8 weken zo een groot verschil kon maken’

‘Sabine is een hele prettige trainer. Samen met de groep zijn we ieder op onze eigen manier gegroeid. Ze had voor elk van ons evenveel aandacht. Ik raad iedereen aan deze training te doen.’

‘De begeleiding was supergoed, een uitstekend luisterend oor en goede terugkoppeling’

‘Wat een verademening en fijne aanvulling op het dagelijks leven. Je bewust worden van dagelijkse patronen, de trein die maar doorgaat, en hierdoor meer rust vinden en leren te zijn in het hier en nu.Terug naar de basis, jou kernwaarden.’

‘Dit is een training voor elk mens. Niet om, in eerste instantie, problemen op te lossen, maar om beter te kunnen leven.’ Reacties uit eerdere mindfulness trainingen

Een aanrader voor iedereen die zichzelf op een andere manier wil leren kennen.
Richar Rolvers | ICT

Mindfulness is voornamelijke heel veel zelf doen, of eigenlijk ‘niet doen’ . De steun van een wijze begeleiding is daarin onontbeerlijk. Die gaf Sabine.
Daan Neleman | Oprichter Made by Society

Bewust leren leven wens ik iedereen toe.
Marije van der Post | Eigenaresse Kompaszaal

Denk niet dat het niet werkt of dat je het toch niet zult volhouden, het is simpel, makkelijk in te passen in je dagelijkse –ook heel drukke- leven. Het leert je een wijze les en geeft houvast waarop het altijd kunt terugvallen.
– Anoniem Vrouw – 42 jaar | Rechter

Send