Mindfulness Training, Coaching & Burnout Re-integratie

Mindfulness box

Mindfulness box op je blancday

Blancday is een dag die je vrij maakt om stil te staan en je te realiseren waar je staat in je leven, wat belangrijk voor je is, waar je van genit en wat je kunt loslaten. Je geeft jezelf visie en tools om je dagelijkse leven vrijer en prettiger te maken. De Mindfulness box is een andere benaming voor onze blancday box, een praktische onderdeel van de dag. In de mindfulness box vind je inspirerende kaarten met kennis en opdrachten om te ervaren wat mindfulness is. Op je blancday werk je met kaarten uit de blancday box en je online blancbook die je hebt besteld in de shop op blancday.com. Mindfulness is een ervaringsleer en uitermate geschikt om in oefeningen op de kaarten uit te leggen en toe te passen, online vind je meditatie oefeningen en video’s die je uitleg geven over mindfulness en voor beginners en gevorderden inzicht en inspiratie geven.

Kennismaken met mindfulness of opfrissen van je Mindfulness training met een blancday.

De Mindfulness box op je Blancday is een perfecte manier om kennis te maken met mindfulness. Bij blancday raden we iedereen aan om een blancday te nemen alvorens te starten met de mindfulness training. Zo ervaar je aan den lijve wat mindfulness inhoud en zet je heldere doelen voor jezelf waaraan je kunt werken tijdens de mindfulness training. Ook voor mensen die reeds een mindfulness training bij blancday of elders hebben gevolgd is de blancday een heerlijke inspirerende of helende tool om bewust te blijven en jezelf te motiveren dagelijks mindfulness oefeningen te doen die bij jou passen.

Dagindeling blancday

Op de ochtend van je blancday ben je thuis, en volg je een speels individueel mindfulness programma aan de hand van de kaarten in de box en het online programma. In het online ijkpunt verhelder je de huidige thematiek in je leven en geef je jezelf ruimte en inzicht om te accepteren of te veranderen. Dit alles op aan de hand van mooie vormgegeven kaarten en een prettig online programma en je zult ook naar buiten gaan. Rust, ruimte en genieten komen uitgebreidt aan de orde. Je kunt in de middag een verdiepingsslag maken met een mindfulness workshop, een individuele mindfulness sessie bij een blancday coach of een coachingssessie of healingssessie. Deelnemers aan een verdiepingsdeel vinden dit een essentiele toevoeging aan de dag. Gun jezelf die verdieping nu je de tijd voor jezelf maakt. In de avond is er ruimte voor een goed gesprek met een goede vriend of laat je inspireren door de laatste kaarten uit de box.

Mindfulness, compassion en purpose op je blancday.

Naast mindfulness wordt er ook gebruikt gemaakt van compassie oefeningen en opdrachten die je wijzen richting jou purpose of zingeving in je leven. Je richt je aandacht op datgene wat voor jou belangrijk is. De inhoud van een blancday is divers genoeg om een aantal keer te herhalen. Zonder extra kosten te maken kun je de box en het online programma zovaak je wil hergebruiken. Zo houd je over een langere periode een bewust lijntje naar jezelf en dat wat essentieel is voor jou levensgeluk.

Sleutels gebruikt in het blancday programma, sleutels tot dagelijks succes, innerlijke rust en levensgeluk 1. train een open mind: hier en nu leven zonder hoeven oordelen ( mindfulness  ) 2. accepteer en heb jezelf lief zoals je bent, als basis voor je relaties met anderen ( compassion ) 3. open je voor jouw droom, je passie en deel je talenten met anderen ( purpose )

Kijk in de blancday shop welke blancday met welke verdieping bij jou past.

Send