Mindfulness Training, Coaching & Burnout Re-integratie

Mindfulness Training Amsterdam

Mindfulness training Amsterdam

Sabine van de Post verzorgt de Individuele mindfulness training, coaching en Burnout re-intergratie voor regio Amsterdam. Met team MO-netwerk is Sabine werkzaam met Mindful Werken Trainingen voor organisaties in heel Nederland

De Mindfulness training wordt gegeven door Sabine, ze is een catagorie 1 gecertificeerde mindfulness trainer en lid van de VMBN

De blancday mindfulness trainingen zijn basis mindfulness trainingen die internationaal faam dragen onder de noemer MBSR ( Mindfulness Based Stress Reduction) en MBCT( Mindfulness Based Cognitive therapie). Deze mindfulness training wordt mondiaal in de 8 weekse vorm gegeven. Iedere 8 weken 1 keer in de week een mindfulness training in de vorm van een mindfulness groepssessie van 2 of 2.5 uur. De individuele trainingen vinden plaats in sessie van 1 tot 1.5 uur. Meditatie is de techniek die gebruikt wordt in de mindfulness trainingen om deelnemers zelf de voordelen van de mindful approach te kunnen laten ervaren. Mindfulness is een ervaringsleer. Deelnemers leren thuis dagelijks trainen met meditaties aangeboden op MP3 en op soundcloud.

Vraag het inschrijfformulier aan voor deze training.

Online Mindfulness groeptraining

Tijdens de online mindfulness training amsterdam van blancday wordt er gemediteerd, ervaringen van de meditaties en uit het dagelijkse leven worden gedeeld en aan de hand van de ervaring worden teachings gegeven over de mindful zienswijze en wordt er wekelijks een nieuw thema besproken met bijbehorende mindfulness oefeningen om inzicht te krijgen in het thema. De mindfulness thema’s die tijdens een training aan bod komen zijn; de automatische piloot, hindernissen, bewust zijn van adem en lichaam, bij een ervaring blijven, acceptatie, gedachten zijn geen feiten, energie en voor jezelf zorgen, het einde van het begin. De mindfulness trainingen amsterdam worden in de avond en op maandagochtend gegeven.

Mindfulness individuele training

Bij een individuele mindfulness training houden we ook de 8 weken aan met bovengenoemende thema’s alleen is de duur van de sessie is 1 tot 1.5 uur en is er meer aandacht voor persoonlijke vraagstukken. Het voordeel van een individuele mindfulness training is dat data en tijden aan de problematiek en agenda van de client kunnen worden aangepast. De individuele mindfulness trainingen worden bij de trainer op locatie geven of desgewenst bij de client aan huis of op het werk.

Mindfulness training is geen therapie.

We leren je de mindfulness vaardigheden en leren mede door het delen van ervaringen. De training is echter geen therapie of praatgroep, er is simpelweg geen tijd om diep in te gaan om persoonlijke onderliggende patronen. Mindfulness gaat ook niet over het waarom. Mindfulness blijft weg uit de inhoud van gedachten en leert door de observerende ‘zijns’ modus de huidige geconditioneerde staat te accepteren zoals die is om van daaruit ruimte te creëren voor nieuw gedrag. Mindfulness wordt veel ingezet door psychologen, want ook al wordt er soms bij mensen deels een antwoord gevonden op de vraag waarom iets is gebeurt, dan nog blijft het feit hoe om te gaan met de gedachten en gevoelens die een bepaalde gebeurtenis triggert. Individuele mindfulness sessies geven meer ruimte voor heling van (oude) wonden middels het begeleiden van het doorvoelen van emoties getriggert door gedachten over gebeurteninssen uit het verleden. Natuurlijk komen er persoonlijke verhalen aan bod tijdens de training, en ook ongemak, pijn en een traan mogen er zijn. Opmerken wat er is en ruimte geven aan je gevoel daar trainen we mee, en de inhoud van een verhaal is daaraan ondergeschikt.

mindfulness training amsterdam
Send