Amsterdam ZuidAs, Amsterdam Oost, Amsterdam Centrum.

Mindfulness 2

Mindfulness groepstraining 2 Opfrissen en verdiepen “Leven en werken in FLOW”

Je hebt de Basis Mindfulness gedaan  (of veel ervaring in bewustzijnstraining en mediteert regelmatig en bent bekend met mindfulness meditaties )  en wil deze opfrissen en verdiepen. Deze training is de opvolger van de mindfulness training, (MBSR en MBCT )  en brengt je nieuwe inzichten en verdieping in je eigen patronen.

Wat leer je?

Je verfrist je besef van je houding ten opzichte van je gedachten, je gevoel, fysieke sensaties en gedrag door aanwezig te zijn in het moment. Aanwezigheidskracht. Je traint jezelf hoe je kunt centreren en schakelen van stress naar neutraal naar leven en werken in flow. Je leert je bewust worden van je ‘zijnsruimte’ en je de huidige stagerende gedragspatronen en ziet wat je los mag gaan laten, je krijgt nieuwe mindfulness, heartfulness, flow en neuroswetenschappelijke tools.

De 3 pijlers waarop de training rust zijn:
1. Aanwezigheidskracht – Ik ben
2. Mind- en Heartfulness
3. Leven en werken in Flow

Stop measuring days by degree of productivity and start experiencing them by degree of presence – Alan Watts

Mindfulness is een ervaringleer

Een mindful houding kun je leren door zelf dagelijks te trainen. Je traint je hersenen om een ander deel van je hersenen te gebruiken. Je traint als het ware je aandachtsspier. Dagelijks 1 tot 2 x mediteren is de basis van deze training. We bouwen ook aan je Blancday; iedere dag weer trainer te zien als een wonderlijke nieuwe dag, waar je met nieuwsgierigheid kijkt wat er op het podium verschijnt. Je ochtend intenties zetten, reflectie momenten inbouwen en dankbaarheid een 2e natuur leren maken.

Inhoud Mindfulness trainingsessie

Tijdens de mindfulness training 2 van blancday wordt er gemediteerd, ervaringen van de meditaties en uit het dagelijkse leven worden gedeeld en aan de hand van de ervaring worden teachings gegeven over de mindful zienswijze en wordt er wekelijks een nieuw thema besproken met bijbehorende mind, heartfulness en flow oefeningen.

Nog meer dan in de basis training wordt er van je verwacht dat je zelf met vragen en reflecties komt.

Intake

Je krijgt een schriftelijke intake welke je indien gewenst persoonlijk kunt toelichten in een gesprek.

Meditaties & inspiratie

Wekelijks na de sessie krijg je een e-mail met video en/of tekstuele inspiratie. We werken met Insight timer App voor de begeleidende meditaties en om optioneel contact te hebben met elkaar in de app. Neem een schrift mee voor reflecties en vragen die je wil stellen.

Trainingsduur & kosten

Trainingsduur: 6 weken | sessie van 2 uur
De prijs: EU 295,- euro Excl. stilte dagdeel.
Locatie: Thrive Studio in Amsterdam Oost.
Start 2 x per jaar. Maart en September. Zie homepage voor actuele data.
Aanmelden via hello@blancday.com of via Thrive.

Send