Amsterdam Oost, Amsterdam Centrum, Amsterdam ZuidAs

Mindfulness 2 “Switch”

Vierweekse Mindfulness Verdiepings Training ‘Switch”

Switch! In plaats van af en toe een mindful moment en vooral leven op de automatische piloot de switch maken naar leven vanuit de basis; bewustzijn, aanwezigheid; de essentie die je bent.

De alledaagse praktische transitie van leven vanuit Ego (je psychologische zelf, geidentificeerd met je gedachten-emotie-lichaamspatronen) naar leven vanuit Bewustzijn en liefde; de flow van het leven volgend. We trainen bewustzijn van wat stress,pijn,lijden veroorzaakt, overgave aan je ervaring in het nu en vriendelijkheid  t.o.v je ego overtuigingen. We verhelderen voor onszelf het verschil in Mentaal Bewustzijn en Hart Bewustzijn. We openen ons in helder en eerlijk bewust zijn van onze verlangens, wensen, dromen. En we zien het verschil tussen najagen van het ego (en limbisch brein impulsen) en leven vanuit intentie vanuit een actieve ‘open mind, open heart en open will’.

Wekelijkse trainingssessie
Zoals de Basis Mindfulness 8 weekse Training heeft ook deze training een vaste opzet waarbij een sessie 2.5 uur duurt en we starten met een gezamenlijke meditatie, inquiry en het delen van ervaringen uit je dagelijkse leven aan de hand van een gegeven thema en de ruimte voor het stellen van vragen. Na een korte pauze vervolgen we de sessie met een teaching van Sabine en oefeningen rondom het weekthema. Je krijgt oefensuggesties mee waaronder links naar meditaties op Insight Timer van Sabine en andere docenten.

Sessie 1 – Waar sta ik nu? ( IJkpunt en bewustwording van stressoren en huidige egopatronen; wat speelt er nu: ja zeggen. Bewustzijn als basis.
Sessie 2 – Bewustzijn en liefde ( Mindfulness in relaties: bewustzijn van menselijke conditionering en je primaire behoefte in communicatie/relaties )
Sessie 3 – Mentaal Bewustzijn en Hart Bewustzijn ( Verdiepingsoefeningen ‘open mind & open heart’) .
Sessie 4 – Verlangens, wensen, dromen en een Open Wil  ( Leven in flow ; ik – wij – wereld  )

Voor wie?
Iedereen die reeds een Mindfulness of Compassie Training of teacher training heeft gedaan of soort gelijk pad heeft bewandeld en zich aangetrokken voelt tot de inhoud van deze training. Wees welkom! Een mooie 4 weekse exploratie waarin we leren van onszelf en de spiegel zijn voor elkaar. Fijn als je bekend bent met een mindful lifestyle en regelmatig mediteert of juist weer een herstart wil maken met mediteren. Bij twijfel bel Sabine voor advies.

Werkboek met IJkpunt
Sabine werkt met een ijkpunt als basis voor een retreat of verdiepingstraining. Je ontvangt een werkboek waarin je een start met een ijkpunt en ruimte hebt voor reflectie en het noteren van vragen en verdiepende opdrachten. Dit werkboek geeft gelegenheid vaker een mindful ijkpunt in te plannen en maakt je bewust van je psychologische zelf met geconditioneerde patronen.

Kleding
Omdat we soms langer in een meditatie houding zitten is aangename kleding rond billen, buik en benen prettig maar sportkleding niet nodig.

Prijs
Individuele training; reeks van 4 sessies van 2.5 uur EU 125,-
Zakelijke training incl. factuur op aanvraag EU 350,-
Schrijf je in en bel of mail Sabine voor het telefonische of persoonlijke voorgesprek sabine@blancday.com – 06.34.22.69.72 .

Deze training wordt in het Nederlands gegeven.

Locatie: De Nieuwe Yoga School
Data
: 13, 20, 27 September en 4 oktober 2018
Tijden: 19.45- 22.00 uur

Prijs: € 125,00

Schrijf je in via deze link naar De Nieuwe Yoga School

Send