Mindfulness Training, Coaching & Burnout Re-integratie

Home

Mindful Werken en Leiderschap. Altijd een keuze. Hier en nu.

Wat is werkelijk belangrijk is in je leven? En wat is daarbij de rol van aandacht en aanwezig zijn? Wat betekent het voor jou om helemaal in dit moment van je leven aanwezig te zijn zoals het is. Bij de glimlach van de receptionist, bij je frustratie over een collega, bij de blijdschap over een opdracht die goed is afgerond, het  afgeleid zijn door je mobiel, het invoelen van een klant, ruimte vinden om de oplossing tot je te laten komen. De geur van verse koffie, bij de dankbaarheid om de partner in je leven.

Ervaar de vrijheid van bewust aanwezig zijn in je leven; thuis en op je werk. Uit je hoofd en mentale concepten naar je natuurlijke ontspannen bewustzijn schakelen is dagelijkse training. Werken met aandacht is een training in thuiskomen. Innerlijke rust. Loslaten. Vertrouwen. In wakker worden uit de automatische piloot. Wakker worden uit het zoeken en najagen van geluk en het vermijden van ongemak, pijn en angst. Je -werkende- leven leven vanuit je hogere bewustzijn in plaats van je geconditioneerde patronen.  Om zo betekenis te geven aan je leven in dit moment.  En om bewust te worden van het effect dat je in ieder moment hebt op het grotere geheel;  ik + wij + wereld.

Welkom bij  Mindfulness-based aandachtstrainingen voor werkende professionals, leiders en organisaties door Sabine van der Post

Inzicht Sessie | Persoonlijk leiderschap
Inzicht Sessie | Persoonlijk leiderschap

In een persoonlijk meditatief coachgesprek van 60 tot 90 minuten onderzoeken we je ontwikkelpunten en leerwensen en kijken we hoe je daarmee middels mindfulness aan de slag kan gaan. Deze sessie geeft je ruimte en inzicht. Ruimte door het herkennen van patronen en inzicht in het zien wat je nodig hebt. Je gaat naar huis met inzicht, praktische tools, meditatie en trainingssuggesties. Als kennismaking met Mindfulness, Opfriss sessie na training of om inzicht te krijgen in een stagerende situatie.

Bel mij om te bespreken waar je staat en wat je past. sabine@mo-netwerk.com of bel, what's app 06-34226972
Vraag een offerte aan voor je werkgever. Alle prijzen op deze pagina zijn excl. Btw en eventuele locatie kosten.
Gecertificeerd trainer Categorie 1 | VMBN registratienummer 20171097

Tijdsduur60-90 minuten
Kosteneu 125,-
LocatieBorneokade 76
Groepstraining | Werken met aandacht

Een inspirerende duurzame groepstraining Mindful werken voor professionals. Ervaar de kracht van werken met aandacht. Train focus vanuit waarde. Voorkom een burn-out of bore-out en train om hier en nu betekenisvol te werken, te leven. Mindful werken en ontwikkelen ligt aan de basis van duurzaam geluk. Je werkt gemiddeld 90.000 uur in je leven! Waardevolle tijd en mooi speelterrein voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Leer hoe je systeem werkt van emotieregulatie tot stress. De kracht van  de adem en aanvaarding. De moed om helemaal aanwezig te zijn en je uit te spreken vanuit je boeddha natuur.  Juist met die moeilijke collega, klant of dat project dat zo moeizaam lijkt of je niet aandurf.  Ontdek de kracht van werken in het nu middels meditatie en een mindful lifestyle.

Uniek aan dit traject is de langere trainingsduur en de mix van Blended leren.  Samen met Josta Kolkman heerlijk mens, professionele trainer en bouwer van het EY mindful Netwerk, onbeperkt e-coaching en meditatie webinars. Vraag een offerte aan voor je werkgever via sabine@mo-netwerk.com of schrijf je in voor de gratis webinar 14 feb. 

Start & Tijdsduur 15 April - 3/6 maanden
Kosten trainingeu 850,- / eu 650 (ZZP/non profit of 2 personen)
Locatie & Luncheu 192, 50  KW9 Amsterdam
Individuele Training | NU Betekenisvol Leiderschap

Dit is een traject specifiek voor leidinggevende en ondernemers met personeel. Je start met een Mindfulness traject gericht op je persoonlijke ontwikkeling en bereid het gedurende het traject uit naar de werkvloer, teams, organisatie; wat het meest aandacht vraagt ten tijde van onze samenwerking.

Uniek aan dit traject is de langere trainingsduur en de mix van Blended leren, in overleg deels ook binnen de organisatie. Persoonlijke training, e-coaching en meditatie webinars. Start je traject met een vrijblijvende Inzicht Sessie of vraag de offerte aan; sabine@mo-netwerk.com of bel of what's app hier en nu: 06.34226972.

Tijdsduur4-6 maanden
Kostenvanaf eu 2450,- excl. btw
LocatieBorneokade 76/ Binnen de organisatie

Webinar ' Werken met Aandacht' 14 februari 12.30 - 13.00 26 februari 09.00 - 09.30 gratis - hier aanmelden

Training 'Werken met Aandacht' Blended Learning: Groepstraining + Individuele training Groepstraject 3 maanden | eu 850.- Individueel traject 6 maanden| eu 1500.-

Individuele Training Leiding geven met Aandacht Betekenisvol Werken en leidinggeven vanuit de kracht van het NU Blended Traject 4 maanden | eu 2450,-

Individuele Training Mindful Re-integratie na Burn-out Mindfulness Training & Stress & Burn-out Coaching Traject +/- 4 maanden | eu 1950,-

Bel mij om te bespreken waar je staat en wat je past. sabine@mo-netwerk.com of bel 06-34226972 Vraag een offerte aan voor je werkgever. Prijzen excl. Btw en eventuele locatie kosten. Gecertificeerd trainer Categorie 1 | VMBN registratienummer 20171097

 

   

MT Magazine - Management Team

MT Magazine over de kracht van kwetsbaarheid en het effect van een Mindfulness Retraite   Van 2010 tot 2018 heb ik 4 x per jaar een week Mindfulness retraite gegeven in het prachtige Las Negras aan zee in Andalusie  MT magazine heeft er artikel aan besteed.

Een break,
op een prachtige plek.
Alleen. Een.
Ervaren waar je leven om draait.

Bewaren

Bewaren

Voor vragen bel of mail Sabine

06-34226972 of sabine@blancday.com

In de pers

MIndfulness reis in Management Team
mindfulness happinez
blancday in flow
yoga_magazine_logo
Send