Amsterdam Oost, Amsterdam Centrum, Amsterdam ZuidAs

Inzicht en Onderhoud

Inzicht & Onderhoud: Mindfulness – integratie in je leven.

Het moeilijkste aan de Mindfulness Training? Dagelijks mediteren. Het moeilijkste na de training? Blijven mediteren! Het meest nodig voor je brein en het ‘wakker’ in je leven staan; regelmatig mediteren!

Regelmatig een persoonlijke Mindfulness Sessie maakt dat je Mindfulness integreert in je dagelijks leven. Je herkent je patronen steeds vaker en realiseert daarmee een extra motivatie om te blijven mediteren, iedere keer weer de ruimte en zorg aan jezelf geven om te gaan zitten. Informele mindfulness momenten ( mindful tandenpoetsen, thee drinken van A naar B lopen) kunnen formele meditatie niet vervangen daar is  wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en zul je zelf wellicht ook ervaren hebben. Reactiviteit, het vallen in automatische gedrag, neemt toe naarmate je minder mediteert.

Je kunt per keer een individuele sessie boeken. In de sessie bespreken we de voortgang van je bewustwordingsproces, ( Hoe gaat het met je, wat voelt goed en waar stagneert het of heb je hulp nodig!) we kijken hoe je de mindfulness technieken toepast en we verdiepen je mindful tools om de uitdagingen die je tegenkomt aan te gaan.  Vooraf gaande aan de sessie mail je wat je vraag of thema is voor de sessie. In de sessie zet je een intentie voor de komende periode en neem je praktische tools mee voor je dagelijkse leven.

De locatie is bijzonder en ontspannen: de stuurhut van een schip!
Locatie: Borneokade 76 1019 AW Amsterdam
Kosten: € 85,-  ( prive incl. BTW) / € 125,- ( zakelijk excl. Btw)
Tijdsduur: 1 uur

To do: live in de moment

 

Kies dagelijks dat moment van zorg, mentale training, stilte voor jezelf middels formele meditatie. Het heeft invloed op hoe je in je dag staat. Deze dag is je leven! Bewust herkennen wat er hier en nu speelt en hoe je daarop reageert. De energie die je bent, die je zelf kunt ervaren en managen, de verantwoordelijkheid nemen voor wat je uitstraalt in je contact met jezelf, je dierbaren, collega’s, klanten, willekeurige mensen op straat, de maatschappij waarin je leeft, de aarde. Heel simpel mindful zijn in dit moment. Wat ervaar jij nu? Wat kies jij?

Ik kies steeds meer de ZIJN modus. Kijken, voelen, luisteren en met een dikke glimlach ontdekken hoe minder ik trek, duw, verzin en eis hoe meer ik in flow kan leven, werken en precies lijk te doen wat nodig is om mijn ontwikkeling en mijn omgeving te dienen. Met veel humor en compassie leren mijn vele ego eisen te leren herkennen, accepteren en los te laten. En niet alleen die van mijzelf natuurlijk! – Sabine

To do: live in de momentTo do: live in de momentTo do: live in de momentBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Send