Mindful Werken | Mindful Leiderschap

Groepstraining | Werken met aandacht

Een inspirerende duurzame groepstraining Mindful werken voor professionals. Ervaar de kracht van werken met aandacht. Train focus vanuit waarde. Voorkom een burn-out of bore-out en train om hier en nu betekenisvol te werken, te leven. Mindful werken en ontwikkelen ligt aan de basis van duurzaam geluk. Je werkt gemiddeld 90.000 uur in je leven! Waardevolle tijd en mooi speelterrein voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Leer hoe je systeem werkt van emotieregulatie tot stress. De kracht van  de adem en aanvaarding. De moed om helemaal aanwezig te zijn en je uit te spreken vanuit je boeddha natuur.  Juist met die moeilijke collega, klant of dat project dat zo moeizaam lijkt of je niet aandurf.  Ontdek de kracht van werken in het nu middels meditatie en een mindful lifestyle.

Uniek aan dit traject is de langere trainingsduur en de mix van Blended leren.  Samen met Josta Kolkman heerlijk mens, professionele trainer en bouwer van het EY mindful Netwerk, onbeperkt e-coaching en meditatie webinars. Vraag een offerte aan voor je werkgever via sabine@mo-netwerk.com of schrijf je in voor de gratis webinar 14 feb. 

Start & Tijdsduur  15 April – 3/6 maanden
Kosten training eu 850,- / eu 650 (ZZP/non profit of 2 personen)
Locatie & Lunch eu 192, 50  KW9 Amsterdam
Send